اطلاعات بیشتر
مدارك مورد نياز درخواست ويزاي سوئيس :
  • افراد زير 18 سال: در صورت سفر به تنهائي يا همراه يكي از والدين ارائه : شناسنامه و رضايت نامه محضري از سوي والدين/والد سرپرست الزاميست. +يك نسخه كپي از پاسپورت هاي والدين الزاميست.
  • اصل گذرنامه امضا شده حتماً با 6 ماه اعتبار با دو صفحه خالي
  • فرم مشخصات مسافر
  • 3قطعه عكس 4 ×3(حتماً رنگي با زمينه كاملاً سفيد ، جديدو از يك نوع و براي تمامي افراد حتي نوزادان نيز عكس الزامي است ).
  • اصل +كپي از تمام صفحات شناسنامه براي تمامي مسافران.
  • مدارك مالي(گواهي موجودي بانكي و تمكن مالي)
  • مدارك ملكي(فقط يك ملك كافي است)
  • مدارك شغلي(درصورت گواهي شغلي ،ليست بيمه شغلي و فيش حقوقي الزاميست)
  • دانشجويان و محصلين فقط گواهي تحصيلي معتبر با مهر و امضا مدير موسسه
  • حكم بازنشستگي و حساب بانكي براي بازنشستگان .
  • *** هزينه دارالترجمه " به عهده " مسافرين تور " مي باشد . ***
كليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي شركت مسافرتي ققنوس محفوظ مي باشد.