خبرنامه

ایمیل خود را وارد کنید تا از آخرین اخبار ققنوس مطلع شوید

۱۴ اسفند ۱۳۹۹

فهرست ۱۲ دسر فرانسوی بسیار خوشمزه
فهرست 12 دسر فرانسوی بسیار خوشمزه
جهانگردی

فهرست ۱۲ دسر فرانسوی بسیار خوشمزه 

نام فرانسه با شیرینی‌ها و دسرهای خوشمزه گره خورده است و دسر فرانسوی محبوبیت عجیبی در دنیا دارد. شکمگردی و خوردن غذاهای خوشمزه یکی از اصلی‌ترین فعالیت‌های گردشگران تور فرانسه به شمار می‌رود و هیچ چیز مانند خوردن دسرهای فرانسوی پس از سرو یک وعده غذای فرانسوی، این تجربه را تکمیل نمی‌کند.
دسر فرانسوی ترکیبی از هنر و خلاقیت است که آشپزهای این کشور در طی سال‌های طولانی بدست آورده‌اند و با ترکیب طعم‌های مختلف، قرار است دنیای جدیدی از طعم و مزه را پیش روی شما بگشایند. در این مقاله از وبلاگ ققنوس قصد داریم شما را با تعدادی از انواع دسر فرانسوی کلاسیک و خوشمزه آشنا سازیم. پیشاپیش از اینکه قرار است دهانتان حسابی آب بیافتد از شما عذرخواهی می‌کنیم 

چند دسر فرانسوی خوشمزه که نباید از دست داد

Crème brûlée
Crème brûlée

Crème brûlée دسر فرانسوی

کرم بروله یک دسر سنتی فرانسوی بسیار خوشمزه و محبوب است که با استفاده از کاسترد (custard) تهیه می‌شود و روی آن لایه‌ای ترد و خوشمزه از کرم کارامل قرار دارد. امروزه این دسر فرانسوی ساده در سرتاسر دنیا پیدا می‌شود، اما از آنجاییکه فرانسه خاستگاه آن است، بهترین نوع آن را در کافه‌ها و شیرینی فروشی‌های پاریس پیدا خواهید کرد.

Profiteroles
Profiteroles

Profiteroles دسر فرانسوی

این دسر فرانسوی ساده، یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌های پاریس است و هنگامی که آن را سفارش دهید، تازه متوجه خواهید شد که چقدر برای ما ایرانیان نیز آشناست؛ در واقع پروفیت‌رولس همان شیرینی نام خامه‌ای است که در ایران نیز بسیار محبوب است. در فرانسه علاوه بر خامه، درون نان خامه‌ای با کاسترد یا بستنی نیز پر می‌شود و روی آن را نیز شکلات می‌ریزند.

Soufflé
Soufflé

Soufflé دسر فرانسوی

سوفله دیگر دسر فرانسوی مغزدار و خوشمزه‌ای است که پیشنهاد می‌کنیم در تور فرانسه امتحان کنید. این دسر دوست داشتنی با استفاده از زرده و سفیده تخم مرغ تهیه می‌شود و آن را در کاسه‌های کوچک تک نفره سرو می‌کنند. البته باید بدانید که علاوه بر نوع شیرین آن که به عنوان دسر استفاده می‎شود، انواع دیگری از آن نیز وجود دارند که با استفاده از گوشت، ماهی، سبزیجات و … تهیه می‌شوند و خود یک غذای کامل هستند.

Macarons
Macarons

Macarons دسر فرانسوی

اگر به شیرینی فروشی‌های پاریس سری بزنید، مطمئنا ویترین‌های مختلفی را می‌بینید که پر از ماکارون‌های خوشمزه در طعم و رنگ‌های بسیار متنوع هستند. درباره طعم لذیذ این دسر فرانسوی، هر توضیحی اضافه است و تا یک بار آن را امتحان نکنید، متوجه آن نخواهید شد.

Tarte Tatin
Tarte Tatin

Tarte Tatin دسر فرانسوی

فرانسه مهد انواع پای و تارت میوه‌ای خوشمزه است اما شاید خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین تارت میوه فرانسوی، تارت تاتین باشد که با استفاده از سیب کاراملی شده تهیه می‌شود. این دسر میوه‌ای فرانسوی، اولین بار در دهه ۱۸۸۰ میلادی در هتل تاتین در ۱۶۹ کیلومتری جنوب پاریس به طور تصادفی ابداع شد و به سرعت در فرانسه و کشورهای دیگر محبوبیت یافت. این دسر سیب فرانسوی با چای بسیار دلچسب و لذیذ است.

Paris-Brest
Paris-Brest

Paris-Brest دسر فرانسوی

دسر فرانسوی پاریس برست یکی دیگر از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که انتظار شما را می‌کشد و پیشنهاد می‌کنیم به هیچ عنوان طعم دوست داشتنی آن را از دست ندهید. این دسر اولین بار در سال ۱۹۱۰ و به مناسبت مسابقه دوچرخه سواری پاریس-برست-پاریس درست شد و به همین دلیل در ساخت آن، از شکل چرخ نیز الهام گرفته شده است. مطمئن باشید طعم بادام زمینی و کارامل آن خاطره‌ای شیرین برای شما خواهد بود.

Clafoutis
Clafoutis

Clafoutis دسر فرانسوی

اگر به طعم گیلاس یا آلبالو علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم به هیچ عنوان دسر کلافوتی فرانسوی را از دست ندهید. تاریخچه دسر فرانسوی خوشمزه به منطقه لیموزن (Limousin) بازمی‌گردد و با استفاده از یک خمیر خوشمزه و گیلاس (یا آلبالوهای) یا آبدار، می‌تواند شما را شگفت زده کند.

 

اگر به طعم گیلاس یا آلبالو علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم به هیچ عنوان دسر کلافوتی فرانسوی را از دست ندهید

 

Mousse au chocolat
Mousse au chocolat

Mousse au chocolat دسر فرانسوی

بدون شک شکلات یکی از بهترین طعم‌های موجود در دنیاست و دسر فرانسوی موس شکلاتی می‌تواند شما را به بالای ابرها ببرد. این دسر با استفاده از سفیده تخم مرغ، خامه و شکلات تهیه می‌شود و بافت سبک آن می‌تواند این اجازه را به شما بدهد که حجم زیادی از این دسر فرانسوی شکلاتی را میل کنید و احساس سنگینی نکنید.

Opera cake- دسر فرانسوی
Opera cake

Opera cake دسر فرانسوی

کیک یا دسر فرانسوی اپرا یک شیرینی و دسر فرانسوی بسیار خوشمزه است که از لایه‌های متعدد کیک اسفنجی بادامی و خامه شکلاتی تهیه شده و روی آن لایه‌ای ضخیم و خوشمزه از شکلات قرار دارد. اگرچه ریشه این دسر فرانسوی اگزوتیک و دوست داشتنی مشخص نیست، اما به نظر می‌رسد از سال ۱۹۵۵ به این سو، این کیک شهرت پیدا کرده و خوردن این دسر فرانسوی مخملی در کنار سالن اپرای گارنیه، به پای ثابت تورهای پاریس تبدیل شده است.

Plombières
Plombières

Plombières دسر فرانسوی

دسر پلمبیر فرانسوی یک دسر خوشمزه است که در واقع یک بستنی است که بادام و میوه شیرین در آن ترکیب شده است. اگرچه به طور دقیق مشخص نیست که این دسر فرانسوی کی و کجا پدید آمده است، اما افسانه‌های می‌گویند این دسر در سال ۱۸۵۸ ابداع شد و اولین بار هنگامی که ناپلئون سوم در حال امضای معاهده پلمبیر بوده، برای وی سرو شده است.

Strawberries Romanoff- دسر فرانسوی
Strawberries Romanoff

Strawberries Romanoff  دسر فرانسوی

خامه و توت فرنگی دو ماده غذایی خوشمزه‌ای هستند که در ترکیب با یکدیگر، طعمی استثنایی را پدید می‌آورند که آن را در دسر رومانف فرانسوی تجربه خواهید کرد. این دسر فرانسوی بسیار ساده است و از ترکیب خامه زده شده شیرین و برش‌های توت فرنگی درست می‌شود.

Parfait - دسر فرانسوی
Parfait

Parfait دسر فرانسوی

دسر پارفه فرانسوی یکی از محبوبترین دسرهای اروپایی است که در سرتاسر دنیا طرفدار دارد و حتی ورژن‌های مختلفی از آن نیز ابداع شده است. اما نوع اصیل این دسر فرانسوی که پیشنهاد می‌کنیم در تور فرانسه امتحان کنید، ترکیبی از خامه، تخم مرغ، شکر و شیره‌های مختلف است و گاهی به آن بستنی و برش‌های میوه اضافه می‌شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

فیلد اجباری *