خبرنامه

ایمیل خود را وارد کنید تا از آخرین اخبار ققنوس مطلع شوید

۰۷ فروردین ۱۳۹۹
غذای فرانسوی و تجربه طعم‌های شگفت انگیز
غذای فرانسوی و تجربه طعم‌های شگفت انگیز
غذا

غذای فرانسوی و تجربه طعم‌های شگفت انگیز 

۹غذای فرانسوی یکی از اولین نکاتی است که با شنیدن نام فرانسه به ذهن بسیاری از افراد خطور می‌کند. اهالی فرانسه اهمیت بسیاری به غذا و خوراکی‌ها می‌دهند و به همین علت غذاهای فرانسوی از نظر طعم و مزه در جهان زبانزد هستند.
غذای فرانسوی بیشتر از این که یک غذا باشد، یک اثر هنری به تمام معنی است. آشپزهای فرانسوی غذاها را با دقت و وسواس کامل تهیه می‌کنند و چه غذای فرانسوی ساده باشد و چه پیچیده، آنها تمام تلاششان را برای شگفت زده کردن شما انجام می‌دهند.
اصلی‌ترین ویژگی یک غذای فرانسوی، مواد اولیه تازه و اغلب ساده‌ای است که در پخت آن به کار رفته است. اما این هنر آشپزهای فرانسوی است که با استفاده از تکنیک‌های مختلف و ترکیب کردن این موارد، یک طعم فراموش نشدنی را برای شما تهیه می‌کنند.
این دقت و مهارت باعث شده است تا بسیاری از آشپزها و رستوران‌های درجه یک فرانسوی به شهرت جهانی برسند و جوایز متعددی را کسب کنند. اما علاوه بر این، غذاهای فرانسوی به عنوان جزئی شاخص و جدایی ناپذیر از فرهنگ فرانسه، سال ۲۰۱۰ توسط سازمان یونسکو در فهرست میراث ناملموس جهان به ثبت رسیده است.
با این تفاسیر، تجربه خوردن غذا و پیش غذای فرانسوی یکی از اصلی‌ترین کارهایی است که در تور فرانسه باید انجام دهید. به همین دلیل در این مقاله تعدادی از بهترین و مشهورترین غذاهای فرانسوی را معرفی خواهیم کرد. تا پایان مقاله همراه ما باشید.

• راتاتوی

• کاسوله

• تارت تاتین

• سوپ پیاز

راتاتوی
راتاتوی
  غذای سوئیس ، جاذبه گردشگری فراموش نشدنی
  غذاهای محلی اسپانیا، طعم خاص کشور ماتادورها
  چرا فرانسه بهترین مقصد گردشگری دنیاست؟

 

 راتاتوی غذای فرانسوی (Ratatouille)

یکی از مشهورترین غذاهای فرانسوی که در سرتاسر دنیا شهرت دارد، راتاتوی یا راتاتویی است. حتی اگر تا به حال این غذا را تجربه نکرده باشید، حتما آن را از انیمیشن محبوب راتاتویی خاطرتان هست. غذای فرانسوی راتاتوی از مناطق جنوبی فرانسه نشات گرفته است.
غذای فرانسوی راتاتوی از ترکیب سبزیجاتی مانند گوجه، پیاز، بادمجان، کدو و فلفل دلمه‌ای به همراه ریحان و آویشن و … تهیه می‌شود. این مواد ابتدا کمی در ماهیتابه تفت داده می‌شود و سپس به صورت حلقه‌ای در یک ظرف می‌چینند و درون فر قرار می‌دهند.
این غذای فرانسوی خوشمزه را هم می‌توان به عنوان غذای اصلی و هم در کنار دیگر غذاها سرو کرد. حتی می‌توان از آن به عنوان یک پیش غذای فرانسوی یا برای پخت برخی از انواع کرپ و املت نیز استفاده کرد.

کاسوله
کاسوله

کاسوله (Cassoulet)

یکی دیگر از غذاهای فرانسوی معروف که امروزه در این کشور بسیار طرفدار دارد، زمانی غذای کارگران و قشر ضعیف جنوب فرانسه بوده است. کاسوله در واقع یک نوع خوراک است که با استفاده از لوبیای سفید و گوشت پخته می‌شود. البته امروزه برخی از سبزیجات مانند هویج و یا فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس نیز به این غذا اضافه شده است.
نام این غذای خوشمزه و مقوی، در واقع به ظرف پخت آن اشاره دارد. کاسوله نام ظرف سفالی لعابدار و گودی است که مانند یک قیف وارونه می‌ماند. شهر تولوز یکی از اصلی‌ترین شهرهای فرانسه برای امتحان کردن مزه اصیل کاسوله است.

 

غذای فرانسوی راتاتوی را هم می‌توان به عنوان غذای اصلی و هم در کنار دیگر غذاها سرو کرد. حتی می‌توان از آن به عنوان یک پیش غذای فرانسوی یا برای پخت برخی از انواع کرپ و املت نیز استفاده کرد.

 

تارت-تاتین
تارت-تاتین

تارت تاتین (Tarte tatin)

فرانسه علاوه بر داشتن غذاهای خوشمزه، به داشتن دسرهای هیجان انگیز نیز شهرت دارد. تارت تاتین یکی از همین دسرهای فرانسوی است که پای ثابت سفارش بسیاری از اهالی فرانسه و گردشگرانی است که با تور فرانسه به این کشور سفر می‌کنند.
اما پیدایش این دسر نیز داستان جالبی دارد. گفته می‌شود در سال ۱۸۹۸ استفانی تاتین، مالک و آشپز هتل تاتین، این دسر خوشمزه را به صورت اتفاقی ابداع کرده است. تاتین قصد داشته است یک پای سیب معمولی درست کند اما حواسش پرت می‌شود و مخلوط سیب، شکر و کره را بیش از حد روی گاز می‌گذارد.
وی که از سوختن مواد پای سیب ترسیده بود، با دستپاچگی یک لایه خمیر روی ماهیتابه می‌اندازد و آن را درون فر قرار می‌دهد. در کمال ناباوری، این دسر مورد استقبال مشتریان این هتل قرار می‌گیرد و به یکی از پرطرفدارترین دسرهای فرانسوی تبدیل می‌شود.

سوپ-پیاز - غذای فرنسوی
سوپ-پیاز

سوپ پیاز (Soupe à l’oignon)

اگر معتقدید که سوپ غذا نیست، پیشنهاد می‌کنیم یک بار سوپ پیاز فرانسوی را تجربه کنید تا نظرتان به طور کامل عوض شود. سوپ پیاز (soupe a l ongnon) نماد واقعی غذای فرانسوی است که با مواد اولیه ساده طعمی بی‌نظیر را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
هرچند در ابتدا سوپ پیاز فرانسوی به قشر فقیر جامعه فرانسه تعلق داشته است، اما از قرن ۱۸ میلادی این غذا با تحولات گسترده‌ای مواجه شد و به یک غذای پرطرفدار و خوشمزه بدل گشت. طعم اصلی این غذا به خاطر پیازهای کاراملی شده است که با آب گوشت گاو به آرامی پخته می‌شود.
در نهایت نیز پیش از سرو، تکه‌های نان برشته شده به همراه پنیر آب شده به این غذا اضافه می‌شود تا یک غذای فرانسوی خوشمزه داشته باشیم.
اما غذاهای فرانسوی تنها به این غذاهای لذیذ که در کافه‌ها و رستوران‌ها سرو می‌شود محدود نخواهد شد. غذای فرانسوی خیابانی نیز می‌تواند به همین اندازه هیجان انگیز باشد. بی‌تردید یکی معروفترین غذای فرانسوی خیابانی، سیب زمینی سرخ‌شده به همراه پنیر پارمزان یا همان فرنچ فرایز است.

ساندویچ-ژامبون
ساندویچ-ژامبون

اما مگر می‌شود از فرانسه گفت و حرفی از نان باگت نزد؟ نان باگت خود به تنهایی یک غذای فرانسوی خوشمزه است که می‌توانید به تنهایی یا با دیگر غذاها صرف کنید. همچنین ساندویچ ژامبون و کره فرانسوی که با نان باگت تهیه می‌شود نیز از یک غذای فرانسوی خیابانی مشهور است.

فرانسه پر از شگفتی‌ها و جذابیتی‌های فراوانی است که هر گردشگر با هر سلیقه‌ای را مجذوب خود می‌کند. بی‌دلیل نیست که این کشور به عنوان برترین و پرطرفدارترین مقصد گردشگری جهان شناخته می‌شود. فرهنگ آشپزی و غذای فرانسه نیز یکی از همین جذابیت‌ها است. باور کنید یا نه، سفر به فرانسه بدون تجربه غذاهای فرانسوی خوشمزه تکمیل نمی‌شود.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

فیلد اجباری *